lun.28.10 mar.29.10 mer.30.10 jeu.31.10 ven.01.11 sam.02.11 dim.03.11
FLOW Daniela 09:15 45 min
FLOW Clélia 12:15 45 min
RIDE Ana 12:30 45 min
HIIT W Geraldine 18:00 45 min
RIDE W Clarence 19:00 45 min
BARRE F Enora 19:15 45 min
 
RIDE Victoria 06:45 45 min
BARRE Lauren 07:00 45 min
RIDE Lucile 12:15 45 min
BARRE W Daniela 12:30 45 min
FLOW Clélia 18:30 45 min
RIDE W Enora 19:15 45 min
HIIT Emily 19:30 45 min
 
HIIT Ilaria 12:15 45 min
RIDE Clarence 12:30 45 min
FLOW Shanon 18:00 45 min
RIDE Lucile 18:15 45 min
BARRE W Lauren 19:00 45 min
RIDE for Breast Cancer Enora 19:15 45 min
 
RIDE Enora 06:45 45 min
FLOW Clélia 07:15 45 min
TBT RIDE Victoria 12:15 45 min
HIIT Emily 12:30 45 min
FLOW Lauren 18:00 45 min
60' TBT RIDE Lucile 18:30 60 min
HIIT Ilaria 19:15 45 min
 
RIDE Ana 07:00 45 min
HIIT Emily 07:15 45 min
RIDE Victoria 12:15 45 min
FLOW Shanon 12:30 45 min
 
HIIT Geraldine 09:15 45 min
RIDE Clarence 09:45 45 min
BARRE Enora 10:15 45 min
RIDE Clarence 11:00 45 min
BARRE W Enora 11:15 45 min
 
BARRE W Ilaria 09:15 45 min
RIDE Ana 09:45 45 min
HIIT Victoria 10:15 45 min
RIDE Ana 11:00 45 min
FLOW Victoria 11:15 45 min