Date Event
7 mars 2024 19:25 Birthday YOGA details
19 mars 2024 19:15 WORKSHOP - Courir Mieux / Run Better details
lun19.2 mar20.2 mer21.2 jeu22.2 ven23.2 sam24.2 dim25.2
STRENGTH Géraldine 12:25 45 min
RIDE Ana 12:30 45 min
HIIT Géraldine 18:15 45 min
RUN CLUB Arnaud 18:15 45 min
YOGA Tracy 18:50 45 min
BARRE 60 min Enora 19:00 60 min
RIDE Lucile 19:10 45 min
BOXE Arnaud 19:15 45 min
 
RIDE Olya 06:50 45 min
YOGA Tracy 07:15 45 min
RIDE Lucile 12:10 45 min
HIIT Maï 12:15 45 min
BARRE Mari 12:30 45 min
YOGA Coralie 18:10 45 min
HIIT Emily 18:25 45 min
RIDE Géraldine 18:50 45 min
BOXE Rodrigo 19:00 45 min
BARRE Ana 19:10 45 min
 
STRENGTH Lucile 09:00 45 min
HIIT Lucile 12:15 45 min
RIDE Noortje 12:25 45 min
STRENGTH Lucile 18:15 45 min
BARRE Géraldine 18:30 45 min
BOXE Arnaud 18:35 45 min
RIDE Tania 18:40 45 min
HYROX CLUB Lucile 19:15 45 min
 
RIDE Tania 12:10 45 min
BARRE Maï 12:15 45 min
HIIT Emily 12:20 45 min
YOGA Tracy 12:30 45 min
STRENGTH Emily 18:20 45 min
RIDE SNoortje 18:30 45 min
BARRE Enora 18:35 45 min
 
BARRE Ana 12:10 45 min
RIDE Lucile 12:15 45 min
HIIT Maï 12:25 45 min
cancelled Coralie 12:25 (45 min)
cancelled Rodrigo 12:30 (45 min)
GO LONGER - RIDE Tania 18:10 75 min
GO LONGER - Dance Party Lucile 18:15 75 min
 
HIIT Lucile 09:30 45 min
RIDE Noortje 09:45 45 min
BOXE Rodrigo 10:00 45 min
BARRE Enora 10:15 45 min
HYROX Fitness Test Lucile 10:30 45 min
RIDE Noortje 10:50 45 min
STRENGTH Rodrigo 11:00 45 min
 
RIDE Géraldine 09:45 45 min
BARRE Ana 09:50 45 min
YOGA Géraldine 10:45 45 min
RIDE Ana 10:50 45 min